JA Uber - шаблон joomla Новости

Nieuwe mobiele app voor de zonweringbranche

Met trots presenteert Devuta.com haar nieuwe applicatie, genaamd Devuta Outdoor. Devuta Outdoor is een CRM app die binnenkort beschikbaar zal zijn in de App Store (iPhone) en in de Google play store (Android).

Devuta heeft deze CRM app speciaal ontwikkeld voor de zonweringbranche, zodat zij gemakkelijk het CRM systeem kunnen bereiken wanneer zij onderweg zijn. Dit zal vooral handig zijn voor bijvoorbeeld de monteurs en buitendienst. In Devuta Outdoor kunnen uw collega’s gemakkelijk hun Agenda, Mail en Afspraken bekijken en bewerken. Aan de afspraken kunnen werkbonnen, servicebonnen, reparatiebonnen en offertes hangen, zodat uw medewerkers direct op de hoogte zijn van de stand van zaken. 

Elvis Muckens, CEO van Devuta CRM:” We hebben de CRM app ontwikkeld om de zonweringbranche nóg beter van dienst te kunnen zijn. Devuta Outdoor is gemaakt vanuit het perspectief van de zonweringbranche. Het idee is om de zonweringbranche een zo aangenaam mogelijke ervaring te bieden met de CRM app. Devuta Outdoor is een CRM app die volledig compatibel is met Devuta CRM. Door te innoveren en naar de behoeften van de klant te luisteren probeert Devuta een volledig ondersteunend CRM systeem te zijn voor elke organisatie. Van groot tot klein”. 

De Agenda module binnen de CRM app geeft de gebruiker toegang tot zijn / haar agenda. De agenda kan worden weergegeven in een dag, week of maandweergave. Alle informatie die bekend is bij de afspraak binnen Devuta CRM wordt eveneens weergegeven in de Devuta Outdoor app. Tevens is er de optie om activiteiten toe te voegen in de agenda vanuit de CRM app. 

Wanneer u onderweg naar een afspraak bent kunt u gemakkelijk de bijbehorende details bekijken in de Devuta Outdoor app. Zo kunt u de werkbonnen, servicebonnen, reparatiebonnen en offertes bekijken die zijn toegevoegd aan de afspraak. Tevens zijn de plaats, datum en tijd toegevoegd aan de afspraakmodule. De CRM app bevat ook een geïntegreerd navigatiesysteem.

U kunt zelf een pincode instellen om toegang te krijgen tot de CRM app. Dit is ter beveiliging voor de bedrijfsinformatie binnen de CRM app. Al met al is dit de een ideale CRM app voor de zonweringbranche!


Bel me 06-104 313 36 voor meer informatie
Ik kan u precies uitleggen wat Devuta CRM voor u kan betekenen!

Een goed CRM systeem helpt je business verder

Probeer Devuta gratis uit