JA Uber - шаблон joomla Новости

Devuta ontwikkelt zonwering software

Twee jaar geleden begon Sunexpress zonwering te Kaatsheuvel de software van Devuta te gebruiken. We hadden toen bepaalde modules aangepast binnen de software speciaal voor de zonwering. Zo werden zonwering branche termen toegepast binnen de Devuta software. Ook hebben we modules gemaakt om gemakkelijk offertes, producten, diensten en servicebonnen en reparatiebonnen te maken en te beheren. 

Nu de Zonwering software van Devuta CRM twee jaar lang grondig getest is in de praktijk, is het klaar voor professioneel gebruik. Na active acquisitie en mond tot mond reclame hebben we al meer dan 10 bedrijven binnen de zonwering branche weten te overtuigen om met de Devuta Zonwering Software te werken. Wat we vaak te horen krijgen van klanten is dat ze de Devuta zonwering software zeer gebruiksvriendelijk vinden. Ook proberen we de implementatietrajecten zo kort mogelijk te houden zodat we binnen een paar dagen de Devuta zonwering software bij zonwering bedrijven kunnen toepassen.

Er was veel behoefte binnen de zonwering branche naar een goed, makkelijk en betaalbaar zonwering softwarepakket. Gelukkig hebben we hier goed op kunnen inspelen. Dagelijks met meer dan 200 gebruikers binnen de zonwering branche proberen we goed te luisteren naar de klanten. We proberen met onze software de zonwering branche zo goed mogelijk te volgen en te verbeteren waar nodig. 

Voor meer informatie over de zonwering software klik hier 

 


Bel me 06-104 313 36 voor meer informatie
Ik kan u precies uitleggen wat Devuta CRM voor u kan betekenen!

Een goed CRM systeem helpt je business verder

Probeer Devuta gratis uit