JA Uber - шаблон joomla Новости

Zonwering: Projectbeheer software

Rond je lopende en toekomstige projecten succesvol af met Devuta’s projectbeheer software voor de zonwering! De projectbeheer software voor de zonwering is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en vooral effectief.

 

Devuta heeft een volledige projectbeheer software voor de zonwering!

Deze projectbeheer software maakt deel uit van Devuta’s zonwering software. De projectbeheer software zorgt ervoor dat jij altijd je deadlines haalt en binnen het gestelde budget blijft! Met de projectbeheer software voor de zonwering kun je gemakkelijk je lopende projecten volgen en managen. Je kunt eenvoudig je zakelijke contacten toevoegen aan een project. Zo weet de zonwering software direct om welk contact het gaat en kan dan eenvoudig in- en uitgaande mails, offertes en facturaties koppelen aan het project. 

Werk je samen met andere collega’s aan een lopend project?

Er is de optie om meerdere gebruikers toe te voegen aan het project en hen rechten te geven binnen de projectbeheer software. Binnen de projectbeheer software is het mogelijk om tickets toe te voegen en deze ook te volgen / bewerken. Tevens is er de mogelijkheid voor de deelnemers van het project om berichten te posten binnen de projectbeheer software. Zo is elke deelnemer direct op de hoogte van eventuele wijzigingen binnen het project. De projectbeheer software voor de zonwering is dus een grote must voor je lopende projecten! 


Bel me 06-104 313 36 voor meer informatie
Ik kan u precies uitleggen wat Devuta CRM voor u kan betekenen!

Een goed CRM systeem helpt je business verder

Probeer Devuta gratis uit