JA Uber - шаблон joomla Новости

De zonwering software wordt goed ontvangen

Twee weken na de lancering van Devuta zonwering software wordt Devuta CRM overspoelt met positieve reacties door haar klanten uit de zonwering branche. De zonwering software slaat volgens de gebruikers aan, omdat het een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zonwering software is met een uitstekende workflow.

Elvis Muckens, CEO van Devuta CRM:” We hebben met een speler uit de zonweringbranche om tafel gezeten om de zonwering software te ontwikkelen die perfect aansluit in de zonweringbranche. We hadden verwacht dat de zonwering software zou aanslaan in de zonweringbranche, maar dat de zonwering software zo positief is ontvangen hadden we nooit verwacht. Het aantal gebruikers is in deze korte tijd ook explosief gegroeid. Fantastisch!”. Ondanks het grote succes met Devuta’s zonwering software wilt het bedrijf nóg meer klanten aantrekken in de zonweringbranche

Wat is de meerwaarde van Devuta’s zonwering software?

De Devuta CRM zonwering software is speciaal ontwikkeld voor de zonweringbranche. Alle processen zijn geïntegreerd in Devuta CRM. Vanaf het eerste klant-contact tot aan de installatie van de producten bij de klant thuis. De gebruikers hebben geen hoger niveau wiskunde nodig om wegwijs te worden binnen de zonwering software van Devuta CRM. De zonwering software is namelijk door Devuta CRM ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn.


Wat kan de zonwering software voor bedrijven betekenen?

Met de zonwering software kunnen bedrijven in de zonwering branche veel tijd besparen. Zo helpt de zonwering software CRM monteurs met hun afspraken en verkopers met de dagelijks verkooppunten.


Bel me 06-104 313 36 voor meer informatie
Ik kan u precies uitleggen wat Devuta CRM voor u kan betekenen!

Een goed CRM systeem helpt je business verder

Probeer Devuta gratis uit