JA Uber - шаблон joomla Новости

Workflow software is hot

Workflow Software is hot in 2017! We zien dat er steeds meer bedrijven gebruik maken van de handige workflow softwares die er momenteel op de markt zijn. Een workflow software maakt uw werk namelijk een stuk makkelijker!

Wat is een Workflow Software?

Een Workflow Software is een werkwijze dat zichzelf alsmaar herhaald binnen een CRM systeem. Een Workflow Software is een werkpatroon waarin medewerkers een vaste volgorde processen uitvoeren. Zo krijgt een bedrijf structuur in haar workflows (werkprocessen) . Een voorbeeld van een Workflow Software zou een systeem kunnen zijn waarin er automatisch een bevestigingsmail wordt verstuurd wanneer er een bestelling bij een organisatie binnenkomt. 

Wat is de meerwaarde van Workflows en wat doe de Workflow Software?

Doordat de Workflow Software automatisch workflows uitvoert zal dat een organisatie enorm veel tijd besparen. Zo verstuurd Devuta CRM bijvoorbeeld automatisch (periodieke) facturaties en bevestigingsmails. Een ander voordeel van een Workflow Software is dat Devuta CRM automatisch statistieken bijhoudt en rapportages draait. Zo kan er bijgehouden worden hoeveel tijd er wordt besteed per Workflow werkproces. Met behulp van de Workflow Software data kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren.

Wat betekent de Workflow Software van Devuta CRM voor haar klanten?
Devuta CRM integreert de bedrijfsprocessen van haar klanten in het CRM systeem. Devuta CRM bekijkt samen met de klanten naar haar bedrijfsprocessen om hierna een integratieplan op te stellen. Middels dit plan zal Devuta CRM haar Workflow Software zodanig aanpassen dat het volledig compatibel is met de bedrijfsprocessen van de klant, zodat het maximale rendement uit de organisatie gehaald kan worden.


Bel me 06-104 313 36 voor meer informatie
Ik kan u precies uitleggen wat Devuta CRM voor u kan betekenen!

Een goed CRM systeem helpt je business verder

Probeer Devuta gratis uit