JA Uber - шаблон joomla Новости

Zonwering: Werkbonnen software

Papieren werkbonnen in de zonwering zijn ouderwets anno 2017! Devuta biedt de ideale oplossing voor de monteurs in de zonwering

Wat biedt Devuta voor oplossing met werkbonnen voor de zonwering?

Devuta voorziet je van online werkbonnen in haar zonwering software. Binnen Devuta kunnen gemakkelijk en snel werkbonnen aangemaakt en bewerkt worden. Deze werkbonnen kunnen via de nieuwe Devuta Outdoor applicatie elk moment worden geopend terwijl de monteurs onderweg zijn. De werkbonnen staan gelinkt aan contacten binnen het CRM systeem. 

Wanneer een werkbon wordt bewerkt zal dit direct bekend zijn binnen Devuta. Aan de hand van de werkbonnen is te zien hoeveel uren de monteurs hebben gewerkt aan de taak. In de werkbonnen kun je aangeven of de reparatie in de garantieperiode / serviceabonnement valt of dat de uren en materialen gefactureerd dienen te worden. Binnen de werkbonnen kunnen monteurs gemakkelijk aangeven of er een vervolgafspraak dient te worden gemaakt of dat er eventueel materialen besteld moeten worden. 

Het is een verfrissende en verfijnde functie binnen de zonwering software, omdat je nu alle werkbonnen direct online hebt staan en ze niet kwijt kan raken. De gewerkte uren en eventuele reparatiekosten, materiaalkosten etc. worden automatisch op de factuur gezet. 

 


Bel me 06-104 313 36 voor meer informatie
Ik kan u precies uitleggen wat Devuta CRM voor u kan betekenen!

Een goed CRM systeem helpt je business verder

Probeer Devuta gratis uit